Skip to main content

Uvod:

Gospodin K. Turković, vlasnik predivne Ville Kaštel na Pagu, povjerio nam je izazov kreiranja potpuno nove web stranice. Osim same izrade web stranice, naš zadatak bio je i osigurati da stranica bude visoko rangirana na tražilici Google putem SEO optimizacije.

Izazov:

Odlučili smo se prihvatiti ovog izazova s oduševljenjem. Web stranica Ville Kaštel trebala je predstaviti raznovrsne aspekte tog prekrasnog odredišta, uključujući smještaj, restoran i beach bar. Kao ključni element, stranica je omogućavala gostima kako rezervaciju smještaja, tako i postavljanje upita. Naš cilj bio je stvoriti modernu web stranicu koja će se istaknuti kvalitetnim fotografijama i detaljnim prikazima smještaja.

Rezultat:

Ponosno možemo reći da smo postigli izvanredne rezultate. Nova web stranica ne samo da oduševljava svojim modernim dizajnom, već je i postigla značajno poboljšanje rangiranja na Google tražilici za ključne riječi relevantne za Villa Kaštel. Zadovoljstvo suradnjom bilo je obostrano, a rad na ovom projektu bio je pravo uživanje.

Nastavljamo surađivati s gospodinom Turkovićem kako bismo zajedno radili na sitnim izmjenama i dopunama koje će dodatno poboljšati online prisutnost Ville Kaštel na Pagu.