Skip to main content

Uvod:

Tvrtka David d.o.o., ovlašteni serviser i trgovac visokokvalitetnim proizvodima STIHL i HUSQVARNA, došla je s izazovom stvaranja internet trgovine koja će omogućiti jednostavnu i pouzdanu kupovinu ovih prestižnih brandova. Iako su imali mnogo proizvoda u ponudi, odlučili su se usredotočiti isključivo na STIHL i HUSQVARNA proizvode za online trgovinu.

Izazov:

Prihvatili smo ovaj izazov unatoč konkurenciji u području internetske prodaje STIHL i HUSQVARNA proizvoda. Naš cilj bio je stvoriti internet trgovinu koja će se istaknuti kvalitetom proizvoda i korisničkom iskustvom, čak i u usporedbi s trgovinama koje nude širu paletu proizvoda. Ključni izazov bio je i postizanje visoke vidljivosti putem optimizacije za tražilice (SEO) kako bismo osigurali da trgovina bude dobro rangirana na Googleu.

Rezultat:

Unatoč početnom izazovu, internet trgovina koju smo stvorili za tvrtku David d.o.o. brzo je postala uspješna. Narudžbe su počele pristizati bez velikih marketinških napora, a naša SEO strategija donijela je izvrsne rezultate, dovodeći gotovo svaki proizvod na prvu stranicu Google pretrage. Kombinacija visokokvalitetnih proizvoda i dobro osmišljene internetske trgovine omogućila je tvrtki David d.o.o. da se izdvoji u svijetu e-trgovine. Nastavljamo surađivati kako bismo održavali visoku razinu uspjeha i kontinuirano optimizirali iskustvo kupaca.