Skip to main content

Uvod:

Zamislite restoran s najsočnijim roštiljem u gradu, dobrodošli u Barbacoa! Marko nas je kontaktirao jer su tražili stručnjake koji će im pomoći u vođenju društvenih mreža i promociji. Barbacoa je oaza okusa u srcu Rijeke, a mi smo tu da joj damo svu pažnju koju zaslužuje na digitalnom tržištu.

Izazov:

Kad smo čuli za ovaj jedinstveni restoran, odmah smo znali da želimo biti dio njegove priče. Specijalizirani smo za hoteljerstvo i ugostiteljstvo, a naš tim obiluje iskustvom i strašću za stvaranjem nezaboravnih doživljaja. Preuzeli smo upravljanje društvenim mrežama Barbacoa restorana, uključujući Facebook, Instagram, Google Business i Tripadvisor. Naš cilj? Učiniti Barbacoa restoran nezaobilaznim odredištem za sve ljubitelje dobre hrane i užitka.

Rezultat:

S ponosom možemo reći da smo postigli fantastične rezultate! Naša kreativna strategija privukla je brojnu publiku i goste, dok smo organizirali niz uzbudljivih nagradnih igara i promocija. Nismo se zaustavili samo na promociji restorana – predstavili smo i gradske atrakcije kako bismo posjetiteljima pružili potpuni doživljaj Rijeke. Unaprijedili smo dizajn i aktivnosti na društvenim mrežama kako bismo povećali prisutnost Barbacoa restorana na digitalnom tržištu. Sada su Barbacoa društvene mreže živahne i aktivne, privlačeći sve veći broj posjetitelja i gostiju koji žele doživjeti jedinstvenu gastro avanturu.

Dobrodošli u Barbacoa svijet! Ovdje hrana nije samo hrana – to je iskustvo koje se pamti.

vođenje društvenih mreža
vođenje društvenih mreža