Skip to main content
mj/280
 • Osmišljavanje strategije
 • Kreiranje personaliziranog vizuala
 • Kreiranje kreativnog teksta
 • Napredni grafički dizajn
 • Uređivanje materijala
 • 2 društvene mreže
 • 3-4 objave tjedno po društvenoj mreži
 • Mjesečni analitički izvještaj
 • PLUS: uključeno vođenje oglašivačke kampanje
  (ako želite plaćati oglase na društveni sami dodatno plaćate budžet, dok mi besplatno radimo kampanju što uključuje vizual i tekst)
 • PLUS: izrada QR i NFC za povećanje broja pratitelja i recenzija
 • PLUS: objave na instagramu i facebooku se razlikuju po tekstu i dijelom grafika
 • PLUS: komunikacija sa pratiteljima u komentarima i inboxu

Ostvarite mjesečno 25€ popusta na vašu ugovornu obvezu od godinu dana.

Ako želite dosegnuti novu razinu prisutnosti na društvenim mrežama i pritom zadržati visoku kvalitetu objava, naš paket Profesionalni PLUS je savršen izbor za vas. Namijenjen je tvrtkama koje cijene profesionalizam, a žele biti još aktivnije prisutne na društvenim mrežama.

 • 2 društvene mreže: Odaberite dvije društvene mreže na kojima želite graditi prisutnost i angažman s ciljnom publikom. (Facebook, Instagram, X – twiter, Pinterest, LinkedIn …)
 • 5-6 objave tjedno po društvenoj mreži: Naš stručni tim će za vas kreirati i objaviti 5-6 visokokvalitetnih objava svakog tjedna na odabranim platformama. Svaka objava će biti pažljivo prilagođena publici i estetski privlačna.

Paket Profesionalni PLUS jamči intenzivno prisustvo na društvenim mrežama koje privlači i održava pažnju publike. Ovdje se sve radi s profesionalizmom i pažnjom prema detaljima, kako biste ostvarili najbolje rezultate. Kontaktirajte nas i osigurajte si ovaj paket kako biste postigli izvanredne rezultate na društvenim mrežama.

PLUS: Besplatna izrada oglašivačkih kampanja Kao dodatnu vrijednost, nudimo vam besplatnu izradu oglašivačkih kampanja na društvenim mrežama. Sami određujete budžet za oglašavanje, a mi se brinemo za učinkovitu kampanju koja će privući potencijalne klijente.

PLUS: QR kod za povećanje broja pratitelja i recenzija Dobivate QR kod za našu ekskluzivnu platformu koja pomaže povećati broj pratitelja i recenzija na vašim društvenim mrežama. To je ključ za izgradnju povjerenja i autoriteta među vašom publikom.

PLUS: raznolike i prilagođene objave: Razumijemo da svaka društvena mreža ima svoje specifične zahtjeve. Zato ćemo prilagoditi objave kako bi najbolje odgovarale svakoj platformi i publici.

PLUS: komunikacija sa pratiteljima Osim kreiranja objava, brinemo se i za komunikaciju s pratiteljima u komentarima i inboxu, što pomaže izgraditi bliži odnos s vašom publikom.

vođenje društvenih mreža

Ako se u nekom trenutku odlučite za povećanje obujma objava, lako možemo prilagoditi vaš paket prema vašim potrebama.

POSLOVNI PROCES

 1. Prikupljanje informacija i materijala
  Ovisno o Vašim potrebama, dogovaramo strategiju nastupa na društvenim mrežama. Stvaramo i prikupljamo materijal za objavljivanje, a zatim sav materijal personaliziramo i prilagođavamo Vašem poslovanju i Vašoj ciljnoj skupini.
 2. Rast posjećenosti Vaših profila
  Aktraktivnim slikama, video materijalom, člancima i blogovima relevantnim za Vaše poslovanje jačamo Vašu mrežu pratitelja, održavamo interakciju s Vašom publikom, stvaramo pozitivan imidž Vašeg poslovanja, te tako pretvaramo pratitelje u kupce!
 3. Uživajte u uspjehu!
  Svakog mjeseca dostavljamo Vam analitiku o uspješnosti naših objava na Vašim društvenim mrežama. Vjerujemo da će se razlika vidjeti i na Vašim prodajnim podacima!
vođenje društvenih mreža