Skip to main content
mj/220
 • Osmišljavanje strategije
 • Kreiranje personaliziranog vizuala
 • Kreiranje kreativnog teksta
 • Napredni grafički dizajn
 • Uređivanje materijala
 • 2 društvene mreže
 • 3-4 objave tjedno po društvenoj mreži
 • Mjesečni analitički izvještaj
 • PLUS: uključeno vođenje oglašivačke kampanje
  (ako želite plaćati oglase na društveni sami dodatno plaćate budžet, dok mi besplatno radimo kampanju što uključuje vizual i tekst)
 • PLUS: izrada QR i NFC za povećanje broja pratitelja i recenzija
 • PLUS: objave na instagramu i facebooku se razlikuju po tekstu i dijelom grafika

Ostvarite mjesečno 20€ popusta na vašu ugovornu obvezu od godinu dana.

Tražite li visokokvalitetno vođenje društvenih mreža koje će istovremeno povećati vašu prisutnost i profesionalno upravljati objavama? Naš Profesionalni paket idealan je izbor za tvrtke koje žele impresionirati svoju ciljnu publiku s visokokvalitetnim sadržajem i povećati svoje prisustvo na društvenim mrežama.

 • 2 društvene mreže: Odaberite dvije društvene mreže na kojima želite graditi prisutnost i angažman s ciljnom publikom. (Facebook, Instagram, X – twiter, Pinterest, LinkedIn …)
 • 3-4 objave tjedno po društvenoj mreži: Naš stručni tim će za vas kreirati i objaviti 3-4 visokokvalitetne objave svakog tjedna na odabranim platformama. Svaka objava bit će pažljivo oblikovana kako bi odražavala vaš brend i privlačila ciljnu publiku.

Profesionalni paket pruža vam priliku da ostvarite izvanredne rezultate na društvenim mrežama, privučete nove klijente i ojačate svoj digitalni identitet. Kontaktirajte nas i prepustite nam brigu o vašim društvenim mrežama, dok vi možete biti sigurni u kvalitetu i učinkovitost svake objave.

PLUS: Besplatna izrada oglašivačkih kampanja Kao dodatnu vrijednost, nudimo vam besplatnu izradu oglašivačkih kampanja na društvenim mrežama. Sami određujete budžet za oglašavanje, a mi se brinemo za učinkovitu kampanju koja će privući potencijalne klijente.

PLUS: QR kod za povećanje broja pratitelja i recenzija Dobivate QR kod za našu ekskluzivnu platformu koja pomaže povećati broj pratitelja i recenzija na vašim društvenim mrežama. To je ključ za izgradnju povjerenja i autoriteta među vašom publikom.

PLUS: raznolike i prilagođene objave: Razumijemo da svaka društvena mreža ima svoje specifične zahtjeve. Zato ćemo prilagoditi objave kako bi najbolje odgovarale svakoj platformi i publici.

vođenje društvenih mreža

Ako se u nekom trenutku odlučite za povećanje obujma objava, lako možemo prilagoditi vaš paket prema vašim potrebama.

POSLOVNI PROCES

 1. Prikupljanje informacija i materijala
  Ovisno o Vašim potrebama, dogovaramo strategiju nastupa na društvenim mrežama. Stvaramo i prikupljamo materijal za objavljivanje, a zatim sav materijal personaliziramo i prilagođavamo Vašem poslovanju i Vašoj ciljnoj skupini.
 2. Rast posjećenosti Vaših profila
  Aktraktivnim slikama, video materijalom, člancima i blogovima relevantnim za Vaše poslovanje jačamo Vašu mrežu pratitelja, održavamo interakciju s Vašom publikom, stvaramo pozitivan imidž Vašeg poslovanja, te tako pretvaramo pratitelje u kupce!
 3. Uživajte u uspjehu!
  Svakog mjeseca dostavljamo Vam analitiku o uspješnosti naših objava na Vašim društvenim mrežama. Vjerujemo da će se razlika vidjeti i na Vašim prodajnim podacima!
vođenje društvenih mreža