Skip to main content

Uvod:

Ljekarne Zubović, renomirana ljekarna u Novoj Gradiški, posvećena je pružanju vrhunske farmaceutske usluge svojim klijentima. Njihova strast prema zdravlju i brigom o svakom pojedincu navela ih je da potraže novi digitalni pristup kako bi proširili svoj utjecaj i dostupnost.

Izazov:

Naš zadatak bio je stvoriti internet trgovinu koja će omogućiti Ljekarni Zubović proširenje ponude i pružanje farmaceutskih proizvoda online. Morali smo osigurati da ova trgovina ne samo što će biti funkcionalna i jednostavna za klijente, već i pružiti sigurno i pouzdano iskustvo kupovine proizvoda za zdravlje.

Rezultat:

Kroz intenzivnu suradnju s Ljekarnom Zubović, uspjeli smo stvoriti internet trgovinu koja je postala ključno središte online prodaje farmaceutskih proizvoda u Novoj Gradiški. Dodatno, ponosni smo što smo stvorili logo koji je proglašen najboljim u kategoriji farmaceutskih brendova u 2021. godini, naglašavajući izvrsnost i prepoznatljivost Ljekarne Zubović. Naša uspješna suradnja rezultirala je unaprijeđenjem prisutnosti marke, širenjem ponude te pružanjem boljeg iskustva za klijente.