Skip to main content

Uvod:

Prije početka ljetne sezone, hotel Delfin iz prekrasnog Zadra obratio nam se s izazovom vođenja svojih društvenih mreža. Uz ponosno predstavljanje ovog luksuznog hotela i njegovog restorana, imamo priliku predstaviti i čarobni grad Zadar.

Izazov:

Odlučili smo prihvatiti ovaj izazov jer smo stručnjaci u hotelijerstvu i ugostiteljstvu. Naša suradnja s nekoliko renomiranih hotela tijekom godina donijela nam je neprocjenjivo iskustvo. No, ono što nas čini posebnima jest naša sposobnost kombiniranja kreativnih objava s naprednom AI tehnologijom. Na ovaj način postižemo izvanredne rezultate i činimo digitalno putovanje hotela Delfin jedinstvenim i nezaboravnim.

vođenje društvenih mreža

Rezultat:

Rezultati su bili izvanredni – povećali smo interakciju s pratiteljima i privukli nove goste u hotel Delfin. Naša vizualna estetika dodatno je obogatila online prisutnost hotela, ističući njihovu predanost stvaranju nevjerojatnih iskustava za goste. Sada hotel ne samo da ulazi u srca svojih gostiju, već i na njihove ekrane. Ovaj projekt je sjajan primjer kako kombinacija stručnosti i tehnoloških inovacija može transformirati online prisutnost i pomoći ugostiteljskom sektoru da zabljesne na internetu.

vođenje društvenih mreža
vođenje društvenih mreža